Innehåll på sidan

Informationsmaterial

En viktig del i vårt arbete är att sprida kunskap om konkurrens och upphandling. Under den här rubriken hittar du bland annat våra rapporter och broschyrer, publicerade nyhetsbrev, vår podcast Konkurrenten och vårt kalendarium.

Rapporter och broschyrer

I vår rapportlista kan du ta del av alla våra publicerade rapporter och broschyrer inom konkurrens- och upphandlingsområdet.

Rapporter och broschyrer

Nyhetsarkiv

I vårt nyhetsarkiv kan du ta del av våra publicerade nyheter, pressmeddelanden och artiklar inom konkurrens- och upphandlingsområdet.

Nyhetsarkivet

Nyhetsbrev

Vårt nyhetsbrev håller dig uppdaterad om det senaste inom konkurrens- och upphandlingsområdet. Nyhetsbrevet kommer ut varannan vecka och är kostnadsfritt.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

I sidfoten på vår webbplats kan du anmäla dig som prenumerant av vårt nyhetsbrev. När du anmäler dig för prenumeration samtycker du till att dina personuppgifter registreras och behandlas av Konkurrensverket.

Läs mer om Konkurrensverkets behandling av personuppgifter

Ta del av våra tidigare publicerade nyhetsbrev


Podcasten Konkurrenten

I vår podcast Konkurrenten diskuterar vi kartelljakter, konkurrenstillsyn, EU-regler, hur du upphandlar effektivt och mycket mer.

Ta del av publicerade avsnitt av Konkurrenten

Sociala medier

Vi använder sociala medier för att för att nå fram, skapa dialog, ta del av samt besvara frågor och synpunkter.

Läs om vilka kanaler som vi är aktiva i, samt vad som är bra att tänka på när du skriver eller interagerar med oss i sociala medier

Kalendarium

Vi arrangerar egna seminarier och deltar också i många evenemang som andra arrangerar. I vårt kalendarium listar vi händelser som berör vårt arbete kring konkurrens och offentlig upphandling.

Konkurrensverkets kalendarium