Innehåll på sidan

Press- och informationsmaterial

En viktig del i vårt arbete är att sprida kunskap om konkurrens, upphandling och otillbörliga handelsmetoder i livsmedelskedjan. Här hittar du bland annat våra rapporter och analyser, nyheter och pressmeddelanden, publicerade nyhetsbrev och vår podcast Konkurrenten.

Rapporter och analyser 

I vår rapportlista kan du ta del av våra rapporter, analyser och broschyrer. Där finns även den uppdragsforskning som publicerats.

Rapporter och analyser 

Nyheter och pressmeddelanden

I vårt nyhetsarkiv kan du ta del av våra nyheter, pressmeddelanden och artiklar.

Nyhetsarkivet

Press

Här hittar du bland annat våra pressmeddelanden, foton att ladda ner och kontaktinformation.

Press

Nyhetsbrev

Genom att prenumerera på våra nyhetsbrev kan du ta del av aktuell information. Konkurrensverket ger ut två olika nyhetsbrev, ett om konkurrens- och upphandlingsområdet och ett om otillbörliga handelsmetoder i jordbruks- och livsmedelskedjan.

Anmäl dig som prenumerant och ta del av tidigare publicerade nyhetsbrev. 

Podcasten Konkurrenten

I vår podcast Konkurrenten diskuterar vi kartelljakter, konkurrenstillsyn, EU-regler, hur du upphandlar effektivt och mycket mer.

Ta del av publicerade avsnitt av Konkurrenten

Sociala medier

Vi använder sociala medier för att för att nå fram, skapa dialog, ta del av samt besvara frågor och synpunkter.

Läs om vilka kanaler som vi är aktiva i, samt vad som är bra att tänka på när du skriver eller interagerar med oss i sociala medier

Kalendarium

Vi arrangerar egna seminarier och deltar också i många evenemang som andra arrangerar. I vårt kalendarium listar vi händelser som berör vårt arbete.

Konkurrensverkets kalendarium