Innehåll på sidan

Träffa oss

Vi träffar gärna din organisation för att prata om offentlig upphandling, konkurrens och otillbörliga handelsmetoder i livsmedelskedjan. Vi berättar bland annat om vår tillsynsverksamhet, ger vår syn på aktuella frågor och diskuterar frågor som särskilt berör er.

Konkurrens och upphandling

Mötet kan ske på plats eller digitalt. I de fall som vi träffas digitalt och resan uteblir behöver ni inte vara en stor grupp. Ni kanske har ett enhetsmöte eller ett nätverk där ni vill diskutera aktuella konkurrens- eller upphandlingsfrågor med oss. Skicka en intresseanmälan genom att fylla i formuläret nedan.

Otillbörliga handelsmetoder i livsmedelskedjan

Vi deltar gärna på branschmöten eller andra former av träffar för att besvara era frågor om otillbörliga handelsmetoder och Konkurrensverkets uppdrag som tillsynsmyndighet. Vill ni exempelvis veta mer om lagstiftningen, vad som händer när vi får in tips om otillbörliga handelsmetoder och hur vi bedriver processen vidare? Då är ni välkomna att kontakta oss för att boka in ett möte. Kontakta oss genom att skicka ett e-postmeddelande till: UTP@kkv.se

Intresseanmälan

När vi får er intresseanmälan tar vi kontakt med er för att se när det finns förutsättningar att ordna ett möte. Vi tar emot och bearbetar anmälningar löpande, vänta därför inte med att anmäla er. När ni skickar er intresseanmälan vill vi gärna veta:

5) Vilken lagstiftning är relevant för er?*