Jobba hos oss

Vi arbetar för att värna om och öka konkurrensen i Sverige. Vår vision är "Välfärd genom väl fungerande marknader".

Konkurrensverket är en kunskapsorganisation med kompetenta och engagerade medarbetare som arbetar både brett och djupt med konkurrens- och upphandlingsfrågor. Internationella förhållanden och förändringar i samhället påverkar ofta våra arbetsområden. Som medarbetare utvecklas du i din kompetens genom att vara aktiv, ta ansvar och följa med i förändringar. Du har goda möjligheter att påverka verksamheten. Många som arbetar hos oss är jurister eller ekonomer. Vi har också till exempel statsvetare, beteendevetare, systemvetare och kommunikatörer bland våra medarbetare.

Konkurrensverket har cirka 150 medarbetare och våra lokaler finns vid Skanstull i Stockholm.

Flexibel arbetstid och andra förmåner

Arbetstiden för majoriteten av medarbetarna är flexibel. Som hos alla statliga myndigheter har medarbetare på Konkurrensverket en förmånlig tjänstepension, Pensionsavtalet PA 16 och generösa semestervillkor, 28-35 dagar. I förmånerna enligt det statliga kollektivavtalet finns även  föräldrapenningtillägg, ersättning vid sjukdom, ersättning för läkarbesök och receptbelagda läkemedel samt fria datorglasögon. Vi har arbetsskadeförsäkring och tjänstegrupplivförsäkring.

Utöver detta ger Konkurrensverket tid till en timmes friskvård per vecka på arbetstid och ett friskvårdsbidrag på 5000 kronor per år. Vi har också olika friskvårdsinsatser som massage och möjlighet att delta i lopp.

Relaterad information