Träffa oss

Konkurrensverket kan komma till din organisation och prata om offentlig upphandling. Vi berättar om vår tillsynsverksamhet och ger vår syn på aktuella upphandlingsfrågor.

Informationen riktas framför allt till politiker, upphandlare och beställare. Under vårt besök hos er berättar vi om aktuella beslut och domar inom upphandlingsområdet som är viktiga att känna till och om våra ställningstaganden. Vi berättar också om hur vi arbetar med att utveckla tillsynen över den offentliga upphandlingen och är intresserade av era tankar.

För att mötet ska bli så givande som möjligt får ni gärna vara med och forma agendan genom att ge förslag på ämnen som särskilt intresserar er.

Det kostar ingenting att delta, men vi behöver er hjälp med att ordna lokal och stå som värd för mötet. Om ni inte kan stå som värd finns det även möjlighet att besöka oss i Stockholm. Vid många intresseanmälningar försöker vi prioritera så att vi kan träffa så många som möjligt per gång. Vår ambition är att möta alla som vill träffa oss.

Frågor

Har ni några frågor kontakta gärna oss.
08-700 16 00
Ann Fryksdahl,
Malin de Jounge,

Intresseanmälan

Anmälan är inte bindande utan endast en intresseanmälan för vidare kontakt. När vi får er anmälan tar vi kontakt med er för att se om det finns förutsättningar att ordna ett möte. Vi tar emot och bearbetar anmälningar löpande, vänta därför inte med att anmäla er.

 
2) Vilken lagstiftning är relevant för er?
 
3) Samarbetar ni med några andra när det gäller upphandling?

 
 
 

Läs mer om Konkurrensverkets behandling av personuppgifter
 
 

Relaterad information

Senast uppdaterad: