• Wsompetition-webbild.jpg

Konferens: W@CompetitionNordic

Fredagen den 20 september 2019 anordnar Konkurrensverket konferensen W@CompetitionNordic i Stockholm. Konferensen görs i samarbete med det regionala initiativet W@CompetitionNordic, ett nätverk för kvinnor som arbetar med konkurrensrätt och ekonomi i de nordiska och baltiska länderna.

Datum: Fredag 20 september.
Tid: kl. 09.00–17.30. I direkt anslutning till konferensen kommer det även vara ett avslutande mingel.
Plats: World Trade Center, Klarabergsviadukten 70, Stockholm.
Kostnad: Konferensen är kostnadsfri men platserna är begränsade.
Anmälan: Sista dag för anmälan är den 6 september.

I år står Konkurrensverket värd för konferensen W@CompetitionNordic. Det övergripande temat för konferensen är ”The objectives of competition law” och därutöver kommer fokus att ligga på aktuella konkurrensfrågor i den nordiska och baltiska regionen, vilket också inkluderar den digitala ekonomin.

Vi riktar oss till dig som arbetar med konkurrensrättsliga frågor i regionen, både i offentlig och privat sektor. Talarna på konferensen kommer företrädesvis vara verksamma i regionen. Anmälan krävs och sker enligt principen "först till kvarn". Evenemanget är gratis och öppet för alla intresserade, oavsett kön.

Konferensen hålls på engelska.

Program och talare

I direkt anslutning till konferensen kommer det även vara ett avslutande mingel. Här kan du ta del av program och talare, samt läsa mer om nätverket W@Competition: W@competitions webbplats

Anmälan

Anmälan är bindande och sker enligt principen "först till kvarn". Intresset för konferensen är stort, vi är därför tacksamma om du meddelar oss vid ett eventuellt förhinder. Se kontaktuppgifter längre ner på sidan.


Har du frågor om konferensen? kontakta Emelie Buss Augustsson,
tfn 08-700 15 84 eller e-post emelie.bussaugustsson@kkv.se

Har du frågor om anmälan eller vill avanmäla dig? kontakta Saba Zarrani,
tfn 08-700 15 15 eller e-post saba.zarrani@kkv.se

Relaterad information

Senast uppdaterad: