Informationsträff om konkurrensbegränsande offentlig säljverksamhet

Vill du veta mer om konkurrensbegränsande offentlig säljverksamhet? I så fall är du välkommen att bjuda in Konkurrensverkets experter.

Vi kommer gärna på besök till din kommun för att berätta mer om innebörden av reglerna om konkurrensbegränsande offentlig säljverksamhet och hur vi arbetar med att utöva tillsyn på området. 

Förra året besökte vi flera kommuner där vi delade med oss av våra erfarenheter. Det var givande möten där företrädare för både kommuner och näringsliv deltog i intressanta diskussioner om hur ett gott företagsklimat kan skapas som stärker kommuner, landsting och näringsliv.

Lagregeln som förbjuder konkurrensbegränsande offentlig säljverksamhet har funnits sedan 2010 och många kommuner och landsting har sedan dess sett över sina säljverksamheter och genomfört förändringar, men det finns också problem på sina håll.

Nu fortsätter vi vår informationsturné för att diskutera de här viktiga frågorna och du är välkommen att kontakta oss för att boka in tid och plats för möte. För att träffen ska bli så givande som möjligt är du också välkommen att föreslå upplägg och ämnen för seminariet.

Kontakta oss gärna om du vill veta mer.

Katarina Magnusson, tfn 076-542 16 43, e-post katarina.magnusson@kkv.se
Hanna Witt, tfn 076-542 16 44, e-post hanna.witt@kkv.se

 

 

Relaterad information

Senast uppdaterad: